Nutella Macarons
Nutella Macarons
{ Översätt från eng på datan så de e svengelska}
These are Nutella Macarons, made with ground hazelnuts and cocoa powder in the meringue cookie and smeared with a little bit of Nutella to sandwich them together. Dessa är Nutella Macarons, som gjorts med malda hasselnötter och kakao i maräng kaka och insmort med lite Nutella på smörgås tillsammans. The cookies themselves have good chocolate flavor and a nice nuttiness to them. De cookies själva har god choklad smak och en fin nuttiness till dem. The recipe seems to call for a lot of sugar, but the cookies aren't actually all that sweet on their own. Receptet verkar kräva en mycket socker, men cookies är faktiskt inte alla som söt på egen hand. Nutella is a great filling for these because it highlights the chocolate and hazelnut, and requires no prep work (it goes straight from the jar into the cookie). Nutella är en stor fyllning för dessa, eftersom det belyser choklad och hasselnötter, och kräver ingen bered arbetet (den går direkt ur burken till kaka). The cookies only need a thin layer of Nutella to hold them together; you could pile it on like an Oreo filling if you really want too, but the cookies taste and store better if you keep it pretty thin. Kakorna behöver bara ett tunt lager Nutella att hålla ihop dem, man kunde stapla den på som en Oreo fyllning om du verkligen vill också, men kakorna smakar och lagra bättre om du håller det ganska tunt.
The cookies are made by folding a meringue into a dough of ground nuts, cocoa powder and egg whites, creating a lightweight batter with a lot of flavor. Kakorna är gjorda genom att vika en maräng till en deg av jordnötter, kakaopulver och äggvita, vilket skapar en lätt smet med mycket smak. The cookie batter must be piped onto baking sheets to ensure that you get cookies of uniform size and shape. Cookien smeten måste ledas in på bakning ark för att se till att du får kakor av enhetlig storlek och form. Piping is also much faster and much cleaner than trying to hand-drop this batter. Rörsystem är också mycket snabbare och mycket renare än att försöka hand-släpp denna smet. Once the cookies are piped out, they must sit at room temperature for a few minutes to form a slight “skin” that gives them their classically smooth look. När cookies ledas ut, måste de sitta i rumstemperatur i ett par minuter för att bilda en liten "skin" som ger dem deras klassiskt smidigt utseende. The cookies are then baked, cooled and filled. Kakorna är sedan bakas, kyls och fyllda. The cookies are best within 2-3 days of baking and keep well when stored in an airtight container. Kakorna är bäst inom 2-3 dagar efter bakning och hålla bra när förvaras i en lufttät behållare.
You can either buy whole hazelnuts and grind them yourself in the food processor, or look for hazelnut meal in a specialty store (Whole Foods, for instance, sometimes carries it). Du kan antingen köpa hela hasselnötter och mal dem själv i matberedare eller leta efter hasselnöt måltid i en specialitet butik (Whole Foods, till exempel, ibland bär den). It is not necessary to skin the nuts before processing them if you start with whole hazelnuts, as you will not be able to see the brown flecks from the hazelnut skin in the chocolate cookies. Det är inte nödvändigt att huden på nötter innan bearbetningen dem om du börjar med hela hasselnötter, eftersom du inte kommer att kunna se den bruna fläckar från hasselnötter huden i choklad kakor. If you can't find hazelnuts, you can easily use ground almonds in this recipe, but the finished cookie will have a slight almond flavor to it in addition to the flavors of chocolate and Nutella. Om du inte hittar hasselnötter, kan du enkelt använda marken mandel i detta recept, men den färdiga kakan kommer att ha en liten mandel smak att det utöver de smaker av choklad och Nutella.
Nutella Macarons Nutella Macarons
2 1/4 cups hazelnut meal (180 g) 2 1 / 4 koppar hasselnöt måltid (180 g)
2 cups confectioners' sugar (200g) 2 koppar konditori "socker (200g)
1/2 cup cocoa powder (30g) 1 / 2 kopp kakao (30 °)
4 large egg whites, room temperature 4 stora äggvitor, rumstemperatur
1 cup sugar (180g, granulated) 1 dl socker 180g (, granulerad)
1/4 cup water 1 / 4 kopp vatten
approx 1 cup Nutella ca 1 kopp Nutella
Sift together hazelnut meal (finely ground hazelnuts), confectioners' sugar and cocoa powder into a large bowl. Sålla tillsammans hasselnöt måltid (finmalda hasselnötter), konditori "socker och kakao i en stor skål. Add in two egg whites and stir mixture until it comes together into a very thick dough. Lägg i två äggvitor och rör blandningen tills den går samman i en mycket tjock deg. This may take a few minutes, but the mixture will eventually all come together. Det här kan ta några minuter, men blandningen kommer så småningom att alla samlas.
In a small saucepan, bring granulated sugar and water to a rolling boil. I en liten kastrull, ta med strösocker och vatten till en rullande koka.
Meanwhile, in another large mixing bowl, beat remaining two egg whites until frothy. Under tiden, i en annan stor blandning skål, slå två återstående äggvitorna tills SKUMMANDE. When sugar mixture comes to a boil, beat egg whites to soft peaks. När socker blandningen kommer till en koka, slå äggvita till mjuka toppar. With the mixer on medium speed, drizzle the hot sugar mixture into the egg whites very slowly until all of the syrup has been incorporated and you have a thick, fluffy meringue. Med mixer på medellång hastighet, duggregn den varma socker blandning i äggvita mycket långsamt tills alla sirap har behållits, och du har en tjock, fluffig maräng.
Take 1/3 of the meringue mixture and mix it into the chocolate paste with the electric mixer. Ta 1 / 3 av maräng och blanda den i choklad pasta med elvisp. Fold in remaining meringue in two or three additions. Vik in resterande maräng i två eller tre tillägg.
Transfer batter to a piping bag (or plastic bag) with an approx 1 cm opening. Överföring degen till en spritspåse (eller plastpåse) med en ca 1 cm öppning. Pipe dough onto prepared baking sheets to form 1-inch discs (approx 1 1/2 tbsp per disc); batter will spread slightly after piping. Rör degen på beredd bakning ark för att bilda 1-tums skivor (ca 1 1 / 2 msk per skiva), smeten kommer att sprida sig en aning efter rörledning. Leave about 1-inch between discs on the baking sheet. Lämna ca 1 cm mellan skivor på bakplåten. Once all of the batter has been piped out, let the macarons sit at room temperature for about 20 minutes to form a “skin” that will give them a smooth, shiny top during baking. När alla smeten har leds ut, låt macaronsen sitta i rumstemperatur i cirka 20 minuter för att bilda ett "skin" som kommer att ge dem en slät och blank topp under gräddningen.
While the macarons sit, preheat the oven to 350F. Medan macarons sitta, Sätt ugnen på 350F.
Bake macarons for about 11-12 minutes, until the tops are set. Baka macarons i ca 11-12 minuter, tills toppar är inställda.
Cool on the baking sheet for 2 minutes before transferring them to a wire rack to cool completely. Svalna på bakplåten i 2 minuter innan överföra dem till en tråd rack för att svalna helt.
Once macarons are cool, sandwich them together with about 1 teaspoon of Nutella. När macarons är cool, smörgås dem tillsammans med ca 1 tesked Nutella. There is no need to be exact with this measurement, just so long as there is a thin layer between each pair of cookies. Det finns ingen anledning att vara exakt med denna mätning, bara så länge det finns ett tunt skikt mellan varje par av cookies.
Cookies are probably best served on the day they are made, but can be stored at room temperature for a day or two (resulting in a slightly chewier cookie, but still with good flavor). Cookies är nog bäst den dag de görs, men kan förvaras i rumstemperatur i en dag eller två (som resulterar i en något chewier kaka, men ändå med god smak).
Makes about 36 sandwich cookies. Gör cirka 36 smörgås cookies.
Kommentarer
Trackback