Snoo balls
SNOO BALLS
{Den är översätt från eng på datans så den e lite konstig ibland}
I started out with a plain chocolate cupcake. Jag började med en mörk choklad cupcake. The packaged cakes seem to use a moist sponge cake, but I wanted something that would be more tender and would have more chocolate flavor. Den paketerade kakor verkar använda en fuktig svamp kaka, men jag ville ha något som skulle vara mer anbud och skulle ha mer choklad smak. I ended up opting for a fairly straightforward chocolate cake, using cocoa powder (as opposed to melted chocolate) to keep the cake light and the flavor deep, without being overwhelming to the frosting and topping. Slutade med att jag valde en ganska enkel chokladkaka, med hjälp av kakao (i motsats till smält choklad) att hålla kaka ljus och smaken djup, utan att vara överväldigande till glasyr på tårtan och toppning. Once the cakes were baked, I cut out the centers to prepare to fill them . När kakor bakades, skär jag ut centra för att förbereda för att fylla dem . I found the cake to be very easy to work with and it held up really well during handling for filling and frosting. Jag tyckte att kakan är mycket lätt att arbeta med och det höll upp riktigt bra under hantering för fyllning och glasyr.
For the frosting, I used a marshmallow-like icing that involves cooking sugar to soft ball stage and streaming it in to beaten egg whites. För glasyr på tårtan, jag använde en marshmallow-liknande isbildning som innefattar matlagning socker till mjuka bollen etappen och strömma den till slagen äggvita. The finished consistency is somewhere between marshmallow and meringue, and is very similar to the frosting used on the packaged cakes, but with a much better flavor. Den färdiga konsistens är någonstans mellan marshmallow och maräng, och är mycket lik den glasyr på tårtan som används på de förpackade kakor, men med en betydligt bättre smak. It didn't spread on as smoothly as a buttercream would have, but did smooth out nicely when the cakes were rolled in coconut and created much better representation of what the “real” cake should be. Det tog inte spridas på så smidigt som en buttercream skulle ha, men jämna ut fint när kakorna var rullade i kokos och skapade mycket bättre återgivning av vad det "riktiga" kaka ska vara. I used the frosting for the cake filling, too, and flavored it with a little bit of vanilla extract and coconut extract. Jag använde frostingen till kakan fyllning också och smaksatt den med lite vaniljextrakt och kokos extrakt. The coconut is optional, but since there is no shredded coconut in the filling, it gives the whole thing a bit more flavor if you use it. Kokosnöten är valfritt, men eftersom det saknas riven kokos i fyllningen, det ger det hela lite mer smak om du använder den.
Leave the cakes out for at least 2 hours after being frosted and rolled in coconut to give the icing a chance to dry and set up. Låt kakorna i minst 2 timmar efter att ha frostat och rullas i kokos att ge isbildning en chans att torka och ställa in. It will still be light and tender when you bite into it, but it will hold its shape much better than it did when wet. Det kommer fortfarande att vara ljus och anbud när du bita i det, men det kommer att hålla sin form mycket bättre än det gjorde när de är våta. These can be stored for about a day or maybe a day and a half, but they'll go quickly, so don't worry about having leftovers. Dessa kan lagras i ca en dag eller kanske en och en halv dag, men de kommer att gå snabbt, så oroa dig inte om att ha matrester.
Homemade Snowball Cupcakes Hemlagad Snowball Cupcakes
Chocolate Cupcakes Choklad Cupcakes
1/2 cup butter, room temperature 1 / 2 kopp smör, rumstemperatur
2 cups sugar 2 koppar socker
3 large eggs 3 stora ägg
1 tsp vanilla extract 1 tsk vaniljextrakt
2 cups all purpose flour 2 koppar alla ändamål mjöl
2 tsp baking soda 2 tsk bakpulver
1/2 tsp salt 1 / 2 tsk salt
1/3 cup cocoa powder 1 / 3 kopp kakaopulver
1 1/2 cups milk (low fat is fine) 1 1 / 2 koppar mjölk (låg fetthalt är bra)
In a large bowl, cream together butter and sugar until light. I en stor skål, grädde samman smör och socker tills ljuset. Beat in eggs one at a time, followed by vanilla extract. Vispa i äggen ett i taget, följt av vaniljextrakt.
In a small bowl, sift together flour, baking soda, salt and cocoa powder. I en liten skål, sikta samman mjöl, bakpulver, salt och kakaopulver. Add half of flour mixture to the butter mixture, followed by the milk, then finished with the addition of the rest of the flour mix. Tillsätt hälften av mjöl blandning av smör blandningen, följt av mjölken, avslutas sedan med tillägg av resten av mjöl blandningen. Stir well between each addition and mix only until no streaks of flour remain. Rör om ordentligt mellan varje tillsats och blanda bara tills inga stråk av mjöl kvar.
Evenly distribute batter into prepared baking cups. Jämnt fördela smeten i beredd bakning koppar. Bake for about 15 minutes, until a tester comes out clean and the cakes spring back when lightly pressed. Baka i ca 15 minuter tills en testare kommer ut rena och kakor våren tillbaka då pressas. (It's fine if you can't fit both trays into the oven at the same time, just wait until one batch finishes before putting in the second pan). (Det är bra om du inte kan passa båda facken i ugnen samtidigt, vänta bara tills ett parti slutar innan man lägger i den andra pannan).
Turn cupcakes out onto a wire rack to cool completely before frosting and filling. Vrid cupcakes ut på en tråd rack svalna helt innan du glasyr och fyllning.
Prepare cooled cupcakes for filling by using a small pairing knife, to cut a cone of cake (1-inch across by 1-inch deep) out of the bottom of each cupcake. Förbered svalnat cupcakes för fyllning med hjälp av en liten ihopkoppling kniv att skära en kon av kakan (1-tum över med 1-tums djup) ur botten på varje cupcake. Trim off the pointy end of the cone, leaving a thin and flat circle of cake. Klipp bort spetsiga änden av konen, vilket ger en tunn och platt cirkel av kakan. Set aside and repeat this process for all the cupcakes. Ställ åt sidan och upprepa denna process för alla cupcakes. Centers can be discarded, but save the discs of cake to seal the filled cakes later. Centers kan kastas, men spara skivor av kakan för att försegla den fyllda kakor senare. Cupcakes should be set upside down for this project. Cupcakes bör ställas upp och ner för detta projekt. (A photo how-to of the assembly method can be found here .) (Ett foto hur gör man för enheten som metod kan hittas här .)
Snowball Frosting Snowball GLASYR
6 large egg whites, room temperature 6 stora äggvitor, rumstemperatur
1 1/2 cups sugar 1 1 / 2 koppar socker
1 tsp cream of tartar 1 tsk grädde av tandsten
1/3 cup water 1 / 3 kopp vatten
2 tsp vanilla extract 2 tsk vaniljextrakt
1 tsp coconut extract (optional) 1 tsk kokos extrakt (frivilligt)
3 cups sweetened or unsweetened shredded coconut 3 koppar sötad eller osötad riven kokos
Combine sugar, cream of tartar and water in a small saucepan. Kombinera socker, grädde av vinsten och vatten i en liten kastrull. Bring to a boil and cool until syrup reaches 242F (use a candy thermometer). Koka upp och låt svalna tills sockerlagen når 242F (använd en godis termometer).
As syrup nears correct temperature, begin to beat egg whites to soft peaks. Slowly stream in the hot sugar syrup, followed by the vanilla and coconut extracts. Som sirap närmar sig rätt temperatur, börjar slå äggvita till mjuka toppar. Sakta ström i den varma sockerlag, följt av vanilj och kokos. Beat for about 10 minutes after everything has been incorporated, or until frosting reaches room temperature. Vispa i ca 10 minuter efter allt har blandats, eller tills glasyr på tårtan når rumstemperatur.
Meanwhile, process coconut in a food processor until very fine. Samtidigt process kokos i en matberedare till mycket bra. Add a drop of two of red food coloring if you wish to make some pink. Tillsätt en droppe två röda karamellfärg om du vill göra några rosa. Pour into a shallow bowl and set aside. Häll den i en skål och ställ åt sidan.
Assembly Montering
Place about 1 cup of frosting into a piping bag and pipe the filling into each hollowed out cupcake. Häll ca 1 kopp glasyr på tårtan i en spritspåse och rör fyllningen i varje urholkad cupcake. Top off with a flat circle of cake to plug the hole and keep the filling in place. Top av med en platt cirkel av kakan att täppa till hålet och hålla fyllningen på plats.
Using a butter knife or a small offset spatula, frost the sides and top of each cupcake (the side with the hole cut out) with a thick layer of the frosting. Med hjälp av en smörkniv eller en liten kompensera spatel, frost sidorna och toppen av varje cupcake (sidan med hålet skära ut) med ett tjockt lager glasyr på tårtan. Holding the cupcake carefully, gently roll it in shredded coconut and set, unfrosted-side down, on a serving platter. Håll cupcake försiktigt, försiktigt rulla den i riven kokos och ställ, unfrosted och ner på en servering tallrik. Repeat for each cupcake. Upprepa för varje cupcake.
Makes 2-dozen. Gör två dussin.